Nasze Kebaby
ZaKOKOchaj się we wszystkich naszych 8 kebabach
lub wybierz swój ulubiony.
lub wybierz swój ulubiony.

Pisklachio
Przybył na wezwanie tłumu, który nie mógł się doczekać, aż w końcu kebab z frytkami zagości w menu Kury Warzyw.

Sir Frytalot
Przybył na wezwanie tłumu, który nie mógł się doczekać, aż w końcu kebab z frytkami zagości w menu Kury Warzyw.

Frytki: Ko-Korytko serowe
To nie przystawka. To nie przekąska. To Ko-korytko – pełnoprawny, sycący rytuał dla tych, którzy kochają kulinarnie się rozpieścić.

Frytki: Ko-Korytko truflowe
To nie dodatek. To danie, które mówi: “Dziś zasługujesz na coś ekstra.”

Kebab Kura Klasyk
Berliński Gemüse Kebap z kurczakiem i smażonymi warzywami, wzorowany na recepturze Mustafa's Gemüse Kebap, uznawanego za najlepszy kebap na świecie.

Kebab Modro Moja
„Polski” kebap wymyślony na nowo. Z mięsem lub Roślinną Kurą i czerwoną kapustą z orzechami ziemnymi. Najlepszy z sosem curry i jalapeño lub z sosem czosnkowym i chilli.

Kebab Skurczybyk
Kebap z Baranem i Bykiem, grillowanymi warzywami, libańską pastą czosnkową Toum oraz pastą z zielonego groszku z miętą.

Kebab Orzeszkura
Słodycz salsy mango przełamana smakiem pasty z orzechów ziemnych i ostrością sosu banana-jalapeño, czyli kebap, który rzuca wyzwanie tradycyjnym konwencjom.

Kebab Turecki Klasyk
Tradycyjny turecki kebap dla tych, którzy stawiają przede wszystkim na mięso. Najlepiej smakuje z libańską pastą czosnkową Toum oraz sosem chili.

Kebab Vege Klasyk
Berliński Gemüse Kebap ze smażonymi warzywami. Dostępny również w wersji z naszą Roślinną Kurą.

Kebab Adana Z Barana
Tradycyjny barani Adana kebap przyrządzony na nasz sposób. Grillowany na szpadzie.

Kebab Kurlewna IV Śnieżka (niedostępny)
Zimowa kompozycja w dwóch wersjach. Z pędami sosny i śniegiem truflowym. W wersji Artura Skotarczyka, szefa kuchni z gwiazdką Michelin, z dżemem z białej cebuli i chutney’em z wędzonej śliwki. W wersji Coocharza, popularnego twórcy internetowego z dżemem z czerwonej cebuli na coli i chutney'em z żurawiny.

Kebab Kur-Tu-Azja (niedostępny)
Kompozycja ze słodko pikantnym miso-saiko, wyrazistym sosem gochujang, orzeźwiającą i balansującą ostrość salsą mango, ogórkami po azjatycku i chrupiącymi orzeszkami ziemnymi.