Nasze mięso
i autorskie składniki
Nasz autorski kurczak, mięso wołowo-baranie i wegańska Roślinna Kura powstały wg receptury Artura Skotarczyka, poznańskiego szefa kuchni, który w 2023 roku otrzymał gwiazdkę Michelin. W kompozycjach kebabów z Kury Warzyw używamy ponad 80 składników, które niemal każdego dnia trafiają do naszej kuchni od pieczołowicie wyselekcjonowanych dostawców.
Przepisy
Większość przepisów powstała z połączenia wiedzy poznańskiego szefa kuchni, który w 2023 roku otrzymał gwiazdkę Michelin i doświadczeń, które zebraliśmy u najzdolniejszycht kebabowych rzemieślników z Turcji i Niemiec, w tym u współzałożyciela Mustafa’s Gemuse Kebab z Berlina.
Każdy kebab to inny smak i inna opowieść, poznaj je wszystkie.
Mięso wołowo-baranie
Mięso z kurczaka
Roślinna Kura
Sosy
Warzywa
Dodatki