Zastępca Kierownik Lokalu – Kura Warzyw Warszawa

Zastępca Kierownika Lokalu to kluczowa postać w Kurze Warzyw. Na jego barkach spoczywa dbanie o realizację wszystkich naszych standardów w obszarze obsługi Gości, przygotowania zamówień oraz utrzymywania czystości we współpracy z Kierownikiem Lokalu. 

Kura oferuje:
  • stabilne zatrudnienie z elastyczną formą umowy, dostosowaną do Twoich preferencji (umowa zlecenie),
  • premię za osiągane rezultaty,
  • profesjonalne szkolenie przygotowujące do objęcia stanowiska,
  • wsparcie ze strony doświadczonej kadry zarządzającej,
  • dostęp do zaawansowanych narzędzi wspomagających pracę.
Razem z Kurą, rozwiniesz się w następujących obszarach:
  • nadzorowanie oraz optymalizacja codziennych operacji lokalu, dążąc do zapewnienia najwyższej jakości Doświadczenia Gastronomicznego naszych Gości,
  • wspieranie Kierownika Lokalu w procesach związanych z rekrutowaniem, szkoleniem i motywowaniem zaangażowanego zespołu kierowników i pracowników,
  • nastawienie na osiąganie kluczowych wskaźników efektywności w celu uzyskania optymalnej zyskowności lokalu,
  • prowadzenie zmian zgodnie ze standardami Kury Warzyw.
Kura Oczekuje, że:
  • masz co najmniej półroczne doświadczenie na stanowisku Zastępcy Kierownika Lokalu w lokalu gastronomicznym lub min. roczne doświadczenie na stanowisku Kierownika Zmiany,
  • potrafisz efektywnie zarządzać kosztami lokalu oraz osiągać oczekiwane wyniki finansowe,
  • potrafisz analizować wyniki, rekomendować i podejmować trafne decyzje biznesowe,
  • podejmujesz działania, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom,
  • samodzielnie rozwiązujesz problemy i nie boisz się podejmować decyzji,
  • jesteś chętny do rozwijania siebie i podnoszenia kwalifikacji swojego zespołu,
  • sprawnie posługujesz się narzędziami MS Office,
  • jesteś dyspozycyjny i otwarty na pracę zmianową,
  • cechuje Cię pozytywna energia, motywacja i chęć do działania.
Aplikuj Aplikuj Aplikuj