Autorskie mięso Kury Warzyw w ofercie dla gastronomii

Od początku stawiamy na autentyczność i wyjątkowość, dlatego w styczniu 2024 roku wprowadziliśmy do naszego menu autorskie mięso, którego receptura została opracowana przez Artura Skotarczyka, uznanego szefa kuchni, wyróżnionego dwukrotnie gwiazdką Michelin. To mięso to efekt pasji, doświadczenia i kulinarnej precyzji. Produkcja naszego mięsa powierzona została doświadczonym rzemieślnikom z Turcji, którzy od pokoleń specjalizują się w przygotowywaniu tradycyjnego kebaba. To połączenie nowoczesnej wizji smaku z klasycznym rzemiosłem tworzy produkt, który zdobył uznanie tysięcy naszych klientów.

Autorskie mięso Kury Warzyw w ofercie dla gastronomii - Kura Warzyw Gemüse Kebap

Przygotowaliśmy 5 rodzajów mięsa:

  • Kura – „Gemüse Kebap®” 100% udziec

    • Udziec z kurczaka przekładany czerwoną papryką
    • Marynowany przez 24 godziny w naturalnych przyprawach z dodatkiem jogurtu i cebuli
    • Naturalny, czysty smak mięsa z kurczaka
    • Mięso z własnego rozbioru, realizowanego dzień po uboju
    • Posiada certyfikat halal
    • Bez dodatku substancji wiążących
  • Kura – „Gemüse Kebap®” 70% udziec, 30% filet

    • Połączenie udźca i fileta z kurczaka, przekładane czerwoną papryką
    • Marynowane przez 24 godziny w naturalnych przyprawach z jogurtem
    • Subtelny, naturalny smak mięsa z kurczaka
    • Mięso z własnego rozbioru, realizowanego dzień po uboju
    • Posiada certyfikat halal
    • Bez dodatku substancji wiążących
  • Byk i Baran – Prime

    • Grubo mielona (4 mm) wołowina (mostek, kark, szponder, łopatka) z dodatkiem baraniny, przekładana marynowanymi płatami udźca wołowego (6 mm)
    • Doprawiona wyłącznie naturalnymi przyprawami: sól, kmin rzymski, czarny pieprz
    • Płaty wołowe marynowane przez 24 godziny w przyprawach z jogurtem i cebulą
    • Głęboki, tradycyjny smak
    • Mięso mielone w technologii zachowującej odpowiednie pH, co gwarantuje jego soczystość
    • Mięso z własnego rozbioru, realizowanego dzień po uboju
    • Posiada certyfikat halal
    • Bez dodatku substancji wiążących
  • Byk – Yaprak Select

    • Płaty wołowe (6 mm) z mostka, karku i szpondra
    • Marynowane przez 24 godziny w przyprawach z dodatkiem jogurtu i cebuli
    • Tradycyjny, intensywny smak
    • Mięso z byków do 2. roku życia, z własnego rozbioru realizowanego dzień po uboju
    • Posiada certyfikat halal
  • Byk – Yaprak Superior

    • Płaty wołowe (6 mm) z marmurkowej części udźca
    • Marynowane przez 24 godziny w przyprawach z jogurtem i cebulą
    • Głęboki, klasyczny smak mięsa
    • Mięso z byków do 2. roku życia, z własnego rozbioru realizowanego dzień po uboju
    • Posiada certyfikat halal
    • Bez dodatku substancji wiążących

Dziś możesz przenieść ten standard do swojego lokalu!

Skorzystaj z naszego autorskiego mięsa oraz wiedzy i doświadczenia w budowaniu kompozycji smakowych, które przygotujemy dla Ciebie wspólnie z szefem kuchni wyróżnionym gwiazdką Michelin. Podzielimy się z Tobą również doświadczeniem w prowadzeniu biznesu gastronomicznego.

Skontaktuj się z nami

Mailowo: mieso@kurawarzyw.pl

Telefonicznie: +48 789 942 190

lub przez formularz zgłoszeniowy

* Pole obowiązkowe

To był pierwszy krok do lepszej jakości!

Skontaktujemy się wkrótce!

Wróć na stronę główną Wróć na stronę główną Wróć na stronę główną