Autorskie mięso Kury Warzyw w ofercie dla gastronomii
Od początku stawiamy na autentyczność i wyjątkowość, dlatego w styczniu 2024 roku wprowadziliśmy do naszego menu autorskie mięso, którego receptura została opracowana przez Artura Skotarczyka, uznanego szefa kuchni, wyróżnionego dwukrotnie gwiazdką Michelin. To mięso to efekt pasji, doświadczenia i kulinarnej precyzji. Produkcja naszego mięsa powierzona została doświadczonym rzemieślnikom z Turcji, którzy od pokoleń specjalizują się w przygotowywaniu tradycyjnego kebaba. To połączenie nowoczesnej wizji smaku z klasycznym rzemiosłem tworzy produkt, który zdobył uznanie tysięcy naszych klientów.
Przygotowaliśmy 5 rodzajów mięsa:
Dziś możesz przenieść ten standard do swojego lokalu!
Skorzystaj z naszego autorskiego mięsa oraz wiedzy i doświadczenia w budowaniu kompozycji smakowych, które przygotujemy dla Ciebie wspólnie z szefem kuchni wyróżnionym gwiazdką Michelin. Podzielimy się z Tobą również doświadczeniem w prowadzeniu biznesu gastronomicznego.
To był pierwszy krok do lepszej jakości!
Skontaktujemy się wkrótce!
Wróć na stronę główną Wróć na stronę główną Wróć na stronę główną