Zastępca Kierownik Lokalu – Kura Warzyw Stary Browar
Zastępca Kierownika Lokalu to kluczowa postać w Kurze Warzyw. Na jego barkach spoczywa dbanie o realizację wszystkich naszych standardów w obszarze obsługi Gości, przygotowania zamówień oraz utrzymywania czystości we współpracy z Kierownikiem Lokalu.
Kura oferuje:
- stabilne zatrudnienie z elastyczną formą umowy, dostosowaną do Twoich preferencji (umowa o pracę, umowa łączona – B2B+UOP),
- premię za osiągane rezultaty,
- profesjonalne szkolenie przygotowujące do objęcia stanowiska,
- wsparcie ze strony doświadczonej kadry zarządzającej,
- dostęp do zaawansowanych narzędzi wspomagających pracę.
Razem z Kurą, rozwiniesz się w następujących obszarach:
- nadzorowanie oraz optymalizacja codziennych operacji lokalu, dążąc do zapewnienia najwyższej jakości Doświadczenia Gastronomicznego naszych Gości,
- wspieranie Kierownika Lokalu w procesach związanych z rekrutowaniem, szkoleniem i motywowaniem zaangażowanego zespołu kierowników i pracowników,
- nastawienie na osiąganie kluczowych wskaźników efektywności w celu uzyskania optymalnej zyskowności lokalu,
- prowadzenie zmian zgodnie ze standardami Kury Warzyw.
Kura Oczekuje, że:
- masz co najmniej półroczne doświadczenie na stanowisku Zastępcy Kierownika Lokalu w lokalu gastronomicznym lub min. roczne doświadczenie na stanowisku Kierownika Zmiany,
- potrafisz efektywnie zarządzać kosztami lokalu oraz osiągać oczekiwane wyniki finansowe,
- potrafisz analizować wyniki, rekomendować i podejmować trafne decyzje biznesowe,
- podejmujesz działania, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom,
- samodzielnie rozwiązujesz problemy i nie boisz się podejmować decyzji,
- jesteś chętny do rozwijania siebie i podnoszenia kwalifikacji swojego zespołu,
- sprawnie posługujesz się narzędziami MS Office,
- jesteś dyspozycyjny i otwarty na pracę zmianową,
- cechuje Cię pozytywna energia, motywacja i chęć do działania.