Kierownik Lokalu – Kura Warzyw Poznań
Kierownik Lokalu to kluczowa postać w Kurze Warzyw. Na jego barkach spoczywa dbanie o realizację wszystkich naszych standardów w obszarze obsługi Gości, przygotowania zamówień oraz utrzymywania czystości. Odpowiada także za budowanie zespołu, efektywnie kierując pracą całego lokalu.
Kura oferuje:
- stabilne zatrudnienie z elastyczną formą umowy, dostosowaną do Twoich preferencji (umowa o pracę, umowa łączona – B2B+UOP),
- premię za osiągane rezultaty,
- profesjonalne szkolenie przygotowujące do objęcia stanowiska,
- wsparcie ze strony doświadczonej kadry zarządzającej,
- dostęp do zaawansowanych narzędzi wspomagających pracę.
Razem z Kurą, rozwiniesz się w następujących obszarach:
- nadzorowanie oraz optymalizacja codziennych operacji lokalu, dążąc do zapewnienia najwyższej jakości Doświadczenia Gastronomicznego naszych Gości,
- rekrutowanie, szkolenie i motywowanie zaangażowanego zespołu kierowników i pracowników,
- planowanie i osiąganie kluczowych wskaźników efektywności w celu uzyskania optymalnej zyskowności lokalu,
- implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży, oraz rekomendowanie lokalnych działań marketingowych,
- prowadzenie zmian zgodnie ze standardami Kury Warzyw.
Kura Oczekuje, że:
- masz min. roczne doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronomicznym,
- potrafisz efektywnie zarządzać kosztami lokalu oraz osiągać oczekiwane wyniki finansowe,
- potrafisz analizować wyniki, rekomendować i podejmować trafne decyzje biznesowe,
- podejmujesz działania, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom,
- samodzielnie rozwiązujesz problemy i nie boisz się podejmować decyzji,
- jesteś chętny do rozwijania siebie i podnoszenia kwalifikacji swojego zespołu,
- sprawnie posługujesz się narzędziami MS Office,
- jesteś dyspozycyjny i otwarty na pracę zmianową,
- cechuje Cię pozytywna energia, motywacja i chęć do działania.